Staatsieportret Koning Willem-Alexander


Bestellen

U kunt dit prachtige staatsieportret direct bestellen via deze website. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst zenden wij u een factuur per email. Zodra de betaling is ontvangen, wordt het portret binnen twee weken geleverd. Het portret is professioneel ingelijst, voorzien van een ophangsysteem en wordt aangeboden met toestemming van de RVD.


staatsieportret willem-alexander

Artist Canvas

Dit staatsieportret is een kunstreproductie op Artist Canvas. Het is ingelijst in een mooie moderne matglanzende zwarte baklijst en voorzien van een ophangsysteem. Deze professionele printtechniek garandeert een kleurvastheid van 100 jaar. Elke portret is aan de achterkant genummerd en gesigneerd door de kunstenaar.

€495 (buitenmaat 43cm x 53,5cm)
€825 (buitenmaat 83cm x 103,5cm)
bestellen
staatsieportret willem-alexander

Hahnemühle papier met passe-partout

Dit staatsieportret is een kunstreproductie op Hahnemühle German Etching papier. Dit 320 grams papier is zeer duurzaam en in combinatie met de piëzo-printtechniek gegarandeerd 100 jaar kleurvast. Het portet is ingelijst achter plexiglas in een mooie klassieke lijst en voorzien van een passe-partout en ophangsysteem. Elke portret is aan de achterkant genummerd en gesigneerd door de kunstenaar.

€475,- (buitenmaat: 51cm x 61cm)
€775,- (buitenmaat: 81cm bij 101cm)
bestellen


Dit portret hangt onder andere bij:
"Als ik ooit een staatsieportret ophang dan wordt het die van haar"
een radio rapportage over onder andere het staatsieportret van Bianca Berends luister hier


Ander formaat

Wilt u een grotere reproductie ontvangen van het staatsieportret van Koning Willem-Alexander dan kan dat op aanvraag. Stuur ons een email met daarin de afmetingen die u in gedachten had en wij zullen u een offerte hiervoor doen toekomen.

Verzending

Uw bestelling zal binnen 10 werkdagen worden verzonden. Het werk wordt zorgvuldig verpakt en aangetekend óf per koerier (meerprijs) verzonden.

Met vragen kunt u zich wenden tot Bianca Berends: +31 (0)20-8943111 of info@staatsieportret-willem-alexander.nl

Bezichtiging

Wilt u de kunstreproducties graag bezichtigen, dan kan dat op afspraak bij Kleurgamma te Amsterdam. Adres: Hortusplantsoen 7-8 1018 TZ Amsterdam Openingstijden: Ma-Vr 09:00-18:00 Telefoon: +31(0)20-6655301 Email: balie@kleurgamma.com

×
Vult u alstublieft hieronder uw gegevens in, dan sturen wij u een factuur toe. Zodra de betaling is ontvangen, wordt het portret opgestuurd. Prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten binnen Nederland.
Bestelling
Klantgegevens
Afleveradres (indien afwijkend van Klantgegevens)
Opmerkingen: